Reguli de utilizare a încălțămintei și întreținerea acesteia

Ne-am dori ca produsele achizitionate din magazinul nostru sa va serveasca cat mai mult timp, de aceea mai jos va prezentam cateva reguli de folosire a incaltamintei si intretinerea acesteia. Vă rugăm să le respectați.

 1. Toți pantofii trebuie să fie încălțați cu un pantofi pentru a evita îndoirea urechilor și despicarea/smulgerea căptușei.
 2. Pantofii trebuie desfășurați înainte de a se pune și de a se scoate.
 3. Încălțămintea trebuie să fie dantelă cu grijă, datorită căruia în timpul utilizării vom evita abraziunile picioarelor și ștergerea prematură a căptușelilor, ștergând călcâiele.
 4. Când încălțămintea se udă, aceștia trebuie să fie uscați la temperatura camerei departe de sursa de căldură, ceea ce ar putea duce la deformarea pantofilor (în acest scop se recomandă folosirea copacilor sau umplerea lor cu hârtie moale). În ciuda protecției adecvate, încălțămintea se poate uda, ceea ce îi poate afecta proprietățile.
 5. Recomandăm păstrarea curată a încălțămintei, precum și protejarea și întreținerea lor în mod continuu în conformitate cu instrucțiunile de utilizare recomandate de producătorii agenților destinați acestui tip de tratament. Vă rugăm să rețineți că fiecare tip de material necesită produse de îngrijire diferite.
 6. Curăţarea la temperatură înaltă a pantofilor cu detergenţi puternici sau spălarea la maşină poate duce la decolorarea sau la distrugerea completă a pantofilor.
 7. Întreținerea continuă, înlocuirea branțurilor sau șireturile, precum și îngrijirea produsului aparțin cumpărătorului.
 8. Pe cât posibil, este recomandat să aerisești frecvent încălțămintea și să nu folosești aceeași pereche în fiecare zi. Utilizarea intensivă a unei perechi de pantofi poate duce la uzura prematură a acesteia.

Moduri de curățare și întreținere:

 • piele boabe/piele ecologică

Îndepărtați murdăria cu un burete moale sau o cârpă umezită cu apă curată. După uscare la temperatura camerei, aplicați o cantitate mică de pastă sau cremă pe toată suprafața conform instrucțiunilor producătorului.
ATENȚIE! pentru produsele din categoria toamna/iarna nu se recomanda folosirea produselor cu apa in compozitia lor, intrucat la temperaturi negative ale aerului pot aparea inghetul si craparea.

 • piele de căprioară/nubuc/velour/de piele ecologică

Îndepărtați murdăria cu o perie specială din cauciuc. Întregul proces ar trebui să aibă loc fără apă - uscat. Pe piata exista multi agenti destinati intretinerii acestui tip de material, alaturi de instructiuni detaliate de utilizare. Nu folosiți paste, creme etc.

 • material textil

Mizeria trebuie îndepărtată cu un burete ușor umed sau o cârpă înmuiată într-o cantitate mică de detergent blând (conform instrucțiunilor producătorului). Evitați udarea, ceea ce poate duce la dezlipirea, decolorarea și deformarea materialelor.
ATENȚIE! încălțămintea de acest tip nu trebuie folosită pe vreme ploioasă și nu trebuie spălată la mașina de spălat.

 • material lăcuit

Muzeria trebuie îndepărtată cu o cârpă umedă sau cu un burete și uscată la temperatura camerei. Apoi, ar trebui folosite produse de îngrijire destinate acestui tip de material.


Reclamațiile privind produsele de încălțăminte nu sunt supuse:

 • piese de schimb, așa-numitele sfaturi sau vârfuri,
 • tălpi de pantofi uzate sau uzate,
 • deteriorări mecanice (vânătăi, abraziuni, zgârieturi, tăieturi),
 • nepotrivirea piciorului,
 • decorări rupte sau deteriorate mecanic (funde, nasturi, catarame),
 • fermoare deteriorate mecanic,
 • uzură naturală,
 • defecte rezultate din lipsa întreținerii corespunzătoare a încălțămintei (de exemplu, înmuierea încălțămintei),
 • vopsirea pantofilor rezultată din transpirația excesivă a picioarelor sau înmuierea excesivă a pantofilor,
 • defecte rezultate din curățarea și spălarea încălțămintei cu agenți nedestinați acestui scop,
 • defecte cauzate de spălarea pantofilor într-o mașină de spălat,
 • pete pe pantofi cauzate de factori externi.
IdoSell Trusted Reviews
5.00 / 5.00 3 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2023-02-25
Ok.marimea se potrivește. Sunt multumita de produs
2021-10-22
Foarte mulțumită superbi papucii, mi-am comandat 5 perechi toate sunt exact ca în poza
sal-picto sol-picto

We use cookies for the proper operation of the site, to offer social features, analyze traffic and conduct marketing activities - both by us and our Trusted Partners. See [privacy policy] for more information. By accepting this message, you consent to their storage on your computer. You can specify the conditions for storing or accessing them by clicking on the "Configure Consents" tab. You can withdraw your consent at any time by deleting cookies from your browser from the respective end device.

Close
pixel