💰SUPER PROMOȚIE💰 până la -50% reducere
Dodaj produkty, które lubisz i chcesz kupić później.
Set de lenjerie de pat de Crăciun 160x200 4 bucăți - lenjerie de pat

Set de lenjerie de pat de Crăciun 160x200 4 bucăți - lenjerie de pat

59,99 RON
/ set brut
Mărimea
365 zile pentru o returnare ușoară
Bezpieczne zakupy
Parametry wyróżnioneDetalii despre produsGaranțieDescrierea produsuluiVideoA descărcaOpinie o produkcieSolicitați produsulDe pe blogul nostruPytania
  • Un set de așternut din bumbac cu țesătură din satin. Va oferi un confort uimitor în timp ce dormiți! Setul include: o pernă pentru lenjerie de pat, dimensiuni: 160 x 200 cm 2 x pernă: 70 x 80 cm Cearșaf de pat: 180 x 220 cm

Produsul returnat trebuie să aibă toate marcajele originale permanente, în special etichetele și etichetele nedeteriorate cu care vânzătorul a furnizat bunurile și să fie în ambalajul original, intact, în cazul în care a fost furnizat un astfel de ambalaj.

Produsele pot avea reziduuri minime din fabrică, adică urme de lipici, fire sau altele. Imperfecțiunile menționate mai sus nu sunt supuse reclamației.

Cumpărați în siguranță și ușor
  • Trimiterea unei comenzi din Polonia
  • Plata comenzii la primire
  • 365 de zile pentru a returna marfa
SUNTEM DE ÎNCREDERE
4.9/5 Facebook
4.9/5 Trusted Shops
Klienci, którzy nam zaufali
4.9 /5
Marka
Symbol
1510C 4M
Tip clemă
Lipsa
Wzór
1510C
Compoziţie
Satin de bumbac 100%
Dimensiuni
70 cm x 80 cm x2
160 cm x 200 cm
Scrie-ți opinia
Opinia ta:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
Ai nevoie de ajutor? Ai întrebări?Puneți întrebarea dvs. și vă vom răspunde imediat, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru alții..
Solicitați produsul
Dacă descrierea de mai sus nu vă este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de Confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
sal-picto sol-picto
pixel