💰SUPER PROMOȚIE💰 până la -50% reducere
Dodaj produkty, które lubisz i chcesz kupić później.

Retragerea din instrucțiuni de contract / returnare

Cum să vă retrageți din contract?

Retragerea din contract?

Este ușor!

 

Prin lege, aveți dreptul la un drept de 14 zile de a vă retrage din contract (informații despre retragere puteți găsi mai jos).
Cu toate acestea, în magazinul nostru aveți până la 365 de zile de la data cumpărării pentru a returna bunurile fără a da niciun motiv!
Dreptul de returnare în Magazin expiră după 365 de zile de la data plasării comenzii.

Mai jos veți găsi o instrucțiune pas cu pas sugerată despre cum să vă retrageți din contract după termenul legal sau să faceți o reclamație cu privire la produs. 

1. Completați formularul de retragere

Există două forme de retragere din contract: modelul legal al declarației de retragere din contract și formularul de retragere pregătit de magazinul royalfashion.pl. În plus, o copie a formularelor este inclusă în prospectul atașat.
Indiferent de forma pe care o alegeți - retragerea din contract va fi corectă. :)

Descărcați formularul nostru de retragere

  și selecteaza o optiune:

a)RETRAGEREA DIN CONTRACT

b) PLÂNGERE

 

Asigurați-vă că includeți în ea cât mai multe informații. Vă sugerăm să atașați bonul fiscal emis în timpul achiziției.
Nu este necesar, dar va accelera procesele de reclamație / retragere.

Dacă utilizați dreptul de a retrage contractul pentru un produs (din multe achiziționate pe o singură chitanță), vă sugerăm să furnizați codul produsului returnat pe formularul de retragere și să trimiteți o fotografie / scanare a chitanței fiscale și să o trimiteți prin poștă la adresa kontakt@royalfashion.pl.
Nu este necesar, dar va accelera procesele de reclamație / retragere.

 

2.Pregătiți un pachet cu produsele returnate.

Nu uitați să împachetați bine și să asigurați expedierea. Prin retragerea din contract, v-ați angajat să livrați bunurile în magazin fără defecte fizice și juridice.

 

3. Trimiteți-ne coletul la adresa centrului nostru logistic:

1) Dacă ați comandat prin FAN Courier, trimiteți-l înapoi cu același curier.

  • Paxy –Royal Fashion
  • Ogorului 3G (depozit FAN Courier)
  • 410554 Oradea

2) Dacă ați comandat prin Cargus, trimiteți-l înapoi cu același curier.

  • Royal Fashion Vipol
  • Aleje Jerozalimskie nr. 214
  • 02-486 Warsaw
  • PolandATENŢIE:

Costurile produselor returnate sunt returnate în contul din care a fost achitată comanda sau în numărul contului bancar / soldul clientului din magazinul furnizat pe formularul de retragere www.royal-fashion.ro.

De asemenea, magazinul își rezervă dreptul de a nu colecta colete trimise la punctele de colectare.

În legătură cu cifra de afaceri fără numerar din magazin www.royal-fashion.ro- Magazinul își rezervă dreptul de a nu colecta expedieri COD.

 CHELTUIELILE EXPEDIȚIEI DE RETURNARE VOR FI SUPORTATE DE către CONSUMATOR. 
Stimate client, în momentul utilizării coletelor magazinului (opțiune disponibilă numai pentru clienții înregistrați în magazin care au efectuat achiziții ca clienți conectați) pe ultima pagină veți găsi o etichetă care trebuie plasată pe colet. Trebuie să fiți client conectat pentru a utiliza etichetele magazinului.

Nu trimitem curierul pentru transporturile de retur.

 

 

Dacă aveți nevoie de ajutor, sunați sau scrieți:

mail: contact@royal-fashion.roAvertizare! Informațiile de mai sus se aplică numai achizițiilor făcute în magazinul online.

Ne bucurăm de cumpărături!

 

 

 

 Aviz legal de retragere din contract
Aveți dreptul să vă retrageți din acest contract în termen de 14 zile, fără a oferi niciun motiv.
Perioada de retragere va expira după 14 zile de la data la care ați achiziționat, sau un terț, altul decât transportatorul și indicat de dvs., dobândește, deținerea fizică a ultimului articol.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați
Royal Fashion
Ogorului 3G (depozit FAN Courier) 410554 Oradea,
contact@royal-fashion.ro
 A deciziei dvs. de a vă retrage din acest contract printr-o declarație fără echivoc (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail). Puteți utiliza modelul de formular de retragere atașat, dar nu este obligatoriu.
Pentru a păstra termenul de retragere din contract, este suficient să trimiteți informații cu privire la exercitarea dreptului dvs. de retragere din contract înainte de termenul de retragere.

 Consecințele retragerii din contract

În cazul retragerii din acest contract, vom rambursa toate plățile primite de la dvs., inclusiv costurile de livrare
(cu excepția costurilor suplimentare rezultate din metoda de livrare aleasă de dvs., alta decât cea mai ieftină metodă standard de livrare oferită de noi), imediat și în orice caz nu mai târziu de 14 zile de la data la care am fost informați cu privire la decizia dvs.
privind exercitarea dreptului de retragere din prezentul contract. Vom rambursa plata utilizând aceleași metode de plată pe care le-ați utilizat în tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ați convenit în mod expres altfel; în orice caz, nu veți suporta nicio taxă legată de această declarație. Putem reține rambursarea până la primirea articolului sau până când ne este furnizată dovada returnării acestuia, în funcție de evenimentul care survine mai întâi. Vă rugăm să ne trimiteți sau să ne predați articolul imediat și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data pe care ne-ați informat despre retragerea dvs. din acest contract. Termenul limită este respectat dacă trimiteți bunurile înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Sunteți responsabil doar pentru valoarea diminuată a articolului rezultată din utilizarea acestuia
într-un mod diferit decât era necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și funcționarea lucrurilor.

 

IdoSell Trusted Reviews
5.00 / 5.00 3 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2023-02-25
Ok.marimea se potrivește. Sunt multumita de produs
2021-10-22
Foarte mulțumită superbi papucii, mi-am comandat 5 perechi toate sunt exact ca în poza
sal-picto sol-picto
pixel