💰SUPER PROMOȚIE💰 până la -50% reducere
Dodaj produkty, które lubisz i chcesz kupić później.

Teniși

Numărul de bunuri găsite: 233

Adidasi de damă - clasici streetwear într-o versiune modernă la Royal Fashion

Pantofi perfecti pentru activitatile de zi cu zi? Adidași! Acesta este unul dintre cele mai populare stiluri de pantofi casual. Primii pantofi cu talpa caracteristica de cauciuc, sireturi lungi si varf rotund au fost creati la inceputul secolului XX. Deși au fost concepute pentru sportivii profesioniști, astăzi adidașii din pânză se găsesc pe podiumurile de modă și pe străzile celor mai mari metropole ale lumii. Adidașii stau la baza stilizărilor casual de primăvară, vară și toamnă. Această croială a fost iubită de designerii de modă și de cele mai mari vedete ale cinematografiei și internetului.

În magazinul RoyalFashion vei găsi o selecție largă de pantofi sport: de la modele clasice cu șireturi la pantofi sport originali cu platformă slip-on. Netede, ajurata si cu decoratiuni de bijuterii. Găsiți pantofi pe mărimea dvs. folosind opțiunile de filtrare și sortare. Oferim încălțăminte ușoară, de pânză pentru fiecare femeie, la prețuri competitive. Nu ratați știrile și vânzările de extrasezon!

Tenisi clasici cu șireturi

Cauți pantofi pentru stilul casual de zi cu zi? În magazinul Royal Fashion vei găsi adidași clasici înalți cu șireturi. Pantofii sunt disponibili în multe culori: de la alb și negru până la roz închis, turcoaz și violet. Daca iti place sa schimbi accesoriile, asigura-te ca garderoba ta are loc pentru pantofi in multe culori. Adidașii sunt complementul perfect pentru stilul casual cu blugii în rolul principal. Adidașii de damă de culoare neagră sunt un must have în garderoba oricărei femei. Le poți combina atât cu articole de îmbrăcăminte întunecate, cât și cu cele deschise - atât o fustă florală, cât și pantaloni scurți kaki din bumbac. Puteți purta adidașii tăi preferați alternativ cu pantofi sport .

Pune adidași

Adidașii fără șireturi sunt foarte populari primăvara și vara. Modelele slip-on au o bandă elastică cusută care le face ușor de pus și scos. Adidașii cu toc plat sunt încălțămintea perfectă pentru conducere.

Modelele slip-on arată grozav atât cu articole de îmbrăcăminte sportive, cât și ceva mai elegante. Este alegerea perfectă pentru iubitorii stilului smart casual. Designerii de îmbrăcăminte încurajează experimentele de modă și combinarea liberă a diferitelor elemente de îmbrăcăminte. Dacă în biroul tău nu există un cod vestimentar strict, poți purta pantofii tai preferați la serviciu, combinându-i cu articole vestimentare precum o cămașă, o jachetă sau o fustă creion.

Îți plac accesoriile boho? În magazinul Royal Fashion vei găsi adidași la modă cu inserții ajurate care arată grozav cu articole de garderobă în stil vintage. Aceasta este o propunere pentru femeile cărora le plac stilizările romantice, dar apreciază confortul purtării. Puteți purta pantofi sport desculți sau cu un șosetă subțire și joasă.

Adidasi de dama pentru primavara si vara

Ce pantofi nu pot lipsi din garderoba ta de primăvară și vară? adidași! Aceasta este una dintre cele mai universale tăieturi. Pantofi usori, comozi si atemporali pe care ii poti pune aproape cu orice ocazie. Este alegerea perfectă pentru femeile care se simt cel mai bine în stilizările sportive.

Demonstrăm că poți arăta feminin și în adidași! În magazinul nostru online vei găsi pantofi care se potrivesc perfect cu rochiile de vară. Poti purta tenisii tai preferati cu platforma cu o „rochita neagra” si o fusta maxi, creand un stil nonsalant, dar in acelasi timp sexy.

Primăvara și vara cele mai populare sunt modelele în culori luminoase, care se armonizează perfect cu stilizările de sărbători. În magazinul nostru veți găsi adidasi albi de damă, care sunt o bază excelentă pentru experimentele de modă. Pentru vara va recomandam in special pantofii cu partea superioara joasa, care lasa glezna la vedere. Adidașii mici pot fi purtați cu șosete sau cu picioarele goale.

Adidași originali pe platformă

Îți place să ieși în evidență? Mizi pe accesorii originale care adaugă o gheară stilului tău? În magazinul online royalfashion.pl, puteți comanda pantofi sport la modă pe platformă. Datorită tălpii groase, poți adăuga câțiva centimetri la înălțimea ta. Adidașii înalți sunt un hit al stilului de festival. Nu sunt doar extrem de la modă, ci mai ales confortabile.

Tenisi inalti de dama pentru toamna

Adidașii sunt pantofii perfecti pentru stilizările de toamnă. Le poți combina cu o jachetă matlasată sau o haină scurtă. In oferta noastra veti gasi incaltaminte cu partea superioara inalta si izolatie suplimentara, care va functiona bine in timpul plimbarilor de toamna si iarna. Pentru toamnă vă recomandăm în special modele cu talpă groasă din plastic de calitate superioară. În sezonul de toamnă și iarnă, modelele în culori precum kaki, maro, bleumarin sau negru sunt cele mai populare. O alternativa la adidasi pot fi pantofii caldi si eleganti.

Cum să comanzi adidașii de damă perfecți pentru stilul de zi cu zi?

Vă invităm să vă familiarizați cu întreaga gamă a magazinului nostru online www.royalfashion.pl , de unde puteți comanda pantofi sport pentru activitățile de zi cu zi. Oferim pantofi în cele mai populare mărimi de damă și în multe stiluri: de la clasicii nemuritori până la cele mai la modă imprimeuri.

Wróć
Sizes
Culoare
Curat
Tipul călcâiului
Curat
Preț
-
Înălțimea tocului
Curat
Încălzire
Curat
Vezi toate filtrele
sal-picto sol-picto
pixel