💰SUPER PROMOȚIE💰 până la -50% reducere
Dodaj produkty, które lubisz i chcesz kupić później.

Teniși

Numărul de bunuri găsite: 434

Adidasi de damă - clasici streetwear într-o versiune modernă la Royal Fashion

Pantofi perfecti pentru activitatile de zi cu zi? Adidași! Acesta este unul dintre cele mai populare stiluri de pantofi casual. Primii pantofi cu talpa caracteristica de cauciuc, sireturi lungi si varf rotund au fost creati la inceputul secolului XX. Deși au fost gândiți pentru sportivii profesioniști, astăzi adidașii din pânză pot fi găsiți pe podiumurile de modă și pe străzile celor mai mari metropole ale lumii. Adidașii sunt baza stilurilor casual de primăvară, vară și toamnă. Acest stil a fost iubit de designerii de modă și de cele mai mari vedete ale cinematografiei și internetului.

În magazinul RoyalFashion vei găsi o selecție largă de încălțăminte sport: de la modele clasice cu șireturi până la adidași originali cu platformă slip-on. Netede, ajurata si cu decoratiuni de bijuterii. Găsiți pantofi pe mărimea dvs. folosind opțiunile de filtrare și sortare. Oferim încălțăminte ușoară de pânză pentru fiecare femeie la prețuri competitive. Nu ratați produsele noi și vânzările post-sezon!

Tenisi clasici cu șireturi

Cauți pantofi pentru stilul casual de zi cu zi? În magazinul Royal Fashion vei găsi adidași clasici cu căptușeală înaltă și șireturi. Pantofii sunt disponibili în multe culori: de la alb și negru până la roz închis, turcoaz și violet. Daca iti place sa schimbi accesoriile, asigura-te ca garderoba ta are loc pentru pantofi in multe culori. Adidașii sunt complementul perfect pentru stilul casual cu blugii ca element principal. Adidașii de damă de culoare neagră sunt un must-have în garderoba oricărei femei. Le poți combina atât cu articole de îmbrăcăminte închise la culoare, cât și cu articole de îmbrăcăminte deschise la culoare - atât o fustă florală, cât și pantaloni scurți din bumbac kaki. Poti alterna pantofii tai preferati cu pantofi sport .

Tenisi slip-on

Adidașii fără șireturi sunt foarte populari primăvara și vara. Modelele slip-on au o bandă elastică cusută care le face mai ușor de pus și scos. Adidașii plati sunt încălțămintea perfectă pentru condus.

Modelele slip-on arată grozav atât cu articole de îmbrăcăminte sport, cât și ceva mai elegante. Aceasta este alegerea perfectă pentru iubitorii stilului smart casual. Designerii de îmbrăcăminte încurajează experimentele de modă și combinațiile gratuite de diverse articole vestimentare. Daca biroul tau nu are un cod vestimentar strict, poti purta pantofii tai preferati la serviciu, combinandu-i cu articole vestimentare precum o camasa, sacou sau fusta creion.

Îți plac accesoriile boho? La magazinul Royal Fashion vei găsi adidași la modă cu inserții ajurate care arată grozav cu articole vestimentare vintage. Aceasta este o propunere pentru femeile cărora le plac stilurile romantice, dar apreciază confortul purtării. Puteți purta adidași cu slip-on cu picioarele goale sau cu șosete subțiri, joase.

Adidasi de dama pentru primavara si vara

Ce pantofi nu pot lipsi din garderoba dumneavoastră primăvara și vara? Tenis! Acesta este unul dintre cele mai universale stiluri. Poti purta pantofi usori, comozi si atemporali pentru aproape orice ocazie. Aceasta este alegerea perfectă pentru femeile care se simt cel mai bine în stiluri sportive.

Demonstrăm că poți arăta feminin și în adidași! In magazinul nostru online vei gasi pantofi care se potrivesc perfect cu rochiile de vara. Poti purta pantofii tai preferati cu platforma cu o rochita neagra si o fusta maxi, creand un stil nonsalant, dar sexy.

Primăvara și vara, modelele în culori deschise sunt cele mai populare, deoarece se potrivesc perfect cu stilurile de vacanță. În magazinul nostru veți găsi adidasi albi de damă, care sunt o bază excelentă pentru experimentele de modă. Pentru vara, recomandam in special pantofii cu partea superioara joasa, care lasa glezna la vedere. Puteți purta adidași joase cu șosete la gleznă sau pe picioarele goale.

Tenisi originali cu platforma

Îți place să ieși în evidență? Alegi accesorii originale care adaugă un plus de eleganță stilului tău? În magazinul online royalfashion.pl puteți comanda pantofi sport cu platformă la modă. Datorita talpii groase, poti adauga cativa centimetri la inaltimea ta. Adidașii înalți sunt hit-ul stilului de festival. Nu sunt doar extrem de la modă, ci mai presus de toate, confortabile.

Tenisi de damă înalți pentru toamnă

Adidașii sunt pantofii perfecti pentru coafarea toamnei. Le poți combina cu o jachetă matlasată sau o haină scurtă. Oferta noastră include încălțăminte cu căptușeală înaltă și izolație suplimentară, care va fi perfectă pentru plimbările de toamnă și iarnă. Pentru toamnă vă recomandăm în special modele cu talpă groasă din plastic de calitate superioară. În sezonul de toamnă și iarnă, modelele în culori precum kaki, maro, bleumarin și negru sunt cele mai populare. O alternativa la adidasi pot fi pantofii caldi si eleganti.

Cum să comanzi adidașii de damă perfecți pentru stilul de zi cu zi?

Vă invităm să consultați întreaga gamă a magazinului nostru online www.royalfashion.pl , de unde puteți comanda pantofi sport pentru activitățile de zi cu zi. Oferim pantofi în cele mai populare mărimi de damă și în multe stiluri: de la clasici nemuritori până la cele mai la modă imprimeuri.

Wróć
Sizes
Culoare
Curat
Tipul călcâiului
Curat
Preț
-
Înălțimea tocului
Curat
Încălzire
Curat
Vezi toate filtrele
sal-picto sol-picto
pixel